Advisory Board

Etableringen af et advisory board ses ofte i mindre virksomheder, der gerne vil tage det første skridt mod at etablere en bestyrelse. Advisory boardet har det formål at styrke og udfordre virksomheden set udefra.

For at et advisory board kan lykkes og bringe maksimal værdi til virksomheden, kræver det den rigtige sammensætning af medlemmer samt identificering af, hvilke kompetencer der er behov for.

Hos Virkdoktor hjælper vi både virksomheder med etableringen af et advisory board, at få det optimale ud af det, ligesom vi også selv deltager i advisory boards med vores erfaring inden for virksomhedsdrift, strategi og salg.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
business academi
dansk tang
energispecialisten

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Få hjælp til etablering af et advisory board

Ved etablering af et advisory board analyserer vi behovet, og vi hjælper med at finde de rigtige profiler, så boardet er dækket hensigtsmæssigt ind i forhold til kompetencer. Det er vigtigt med forskellige personprofiler og kompetencer, så boardet kan rådgive om flere forskellige emner.

Når advisory boardet er etableret, hjælper vi med at få mest muligt ud af det. Vi rådgiver derfor også om emner som mødefrekvens, mødedesign og forberedelse. Har du brug for hjælp til facilitering af møderne og rapportering, står vi også til rådighed til dette.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så tag kontakt til os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Du er også velkommen på vores kontor i Næstved, hvor vi altid byder på en kop kaffe.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk