Bestyrelsesarbejde

Søger du professionelle til din bestyrelse, eller ønsker du professionel rådgivning til etableringen af en bestyrelse i din virksomhed?

Vi tilbyder også rådgivning til det at få sammensæt en bestyrelse, der er relevant for virksomheden på nuværende tidspunkt. Mange virksomheder begår nemlig den fejl, at der ikke løbende er udskiftning i bestyrelsen, så den matcher den situation, virksomheden står i.

Et udsnit af vores kunder

bestyrelsesarbejde
bestyrelsesarbejde etablering
etablering af bestyrelse
energispecialisten

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Hvilke kompetencer kan vi byde ind med?

Hos Virkdoktor har vi mange års erfaring med salg, ledelse og virksomhedsdrift. Vi har erfaring med bestyrelsesarbejde i forskellige brancher og er klar til at videreføre vores erfaring til konkret værdi i din virksomhed.

vi tilbyder også rådgivning omkring maksimal udnyttelse af bestyrelsen samt etableringen af én.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bestyrelsesarbejde? Så tag kontakt til os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Du er også velkommen på vores kontor i hjertet af Næstved, hvor vi naturligvis altid byder på en kop kaffe.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk