Forretningsudvikling

God forretningsudvikling sikrer at virksomheden lever op til potentialet. Hos Virkdoktor ApS beskæftiger vi os professionelt med forretningsudvikling i virksomheder i forskellige brancher.

Forretningsudvikling drejer sig i høj grad om strategi. Men for at strategien kan eksekveres, kræver det, at alle led i virksomheden arbejder hen mod det samme mål. En succesfuld forretningsudvikling skal sikre vækst og/eller øget indtjening.

Vi yder både strategisk konsultation omkring forretningsudvikling men kan også stå for implementering af enkelte tiltag som følge af forretningsudviklingen. For eksempel analyse af markedet, strategiproces, afdækning af potentiale, fusioner med mere.

Et udsnit af vores kunder

forretningsudvikling
forretningsudvikling konsulent
dansk tang
energispecialisten

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Brug for hjælp til forretningsudvikling?

Vil du høre mere om dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe med forretningsudviklingen i din virksomhed? Så kontakt os i dag for en uforpligtende snak med en professionel forretningsudviklings konsulent.

Du er også altid velkommen til at besøge os på vores kontor i Næstved, hvor vi altid har kaffen klar. Blot ring eller send en mail inden.

Vi hjælper også virksomheder med virksomhedsrådgivning.

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk