Ledelsesrådgivning

Vil du udvikle dig selv som leder? Hos Virkdoktor har vi stor erfaring med ledelse. Vi tilbyder ledelsesrådgivning med udgangspunkt i dig og din jobsituation. Ledelse er i konstant udvikling og derfor, skal du som leder være klar på hele tiden at udvikle dig. Ny inspiration og inputs som leder er sundt for enhver leder uanset branche og virksomhedsstørrelse.

Hos Virkdoktor har vi stor erfaring med ledelse fra både større og mindre virksomheder i forskellige brancher. Vi tilbyder rådgivning med udgangspunkt i dig og dit nuværende job. Vi kører både enkeltstående sessioner og længerevarende forløb. Det er som regel her, den største værdi ligger. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig inden for ledelsesrådgivning.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
ledelsesrådgivning
ledelsesrådgivning topledelse
rådgivning inden for ledelse

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Er ledelsesrådgivning noget for mig?

Har du brug for ny inspiration leder, eller ønsker du rådgivning omkring en speficik problemstilling? Hos Virkdoktor har vi mange års erfaring med ledelse på forskellige niveauer. Vores ledelsesrådgivning tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer. Ledelsesrådgivning kan være sundt for alle ledere, så du sikrer en konstant udvikling som leder.

Vil du vide mere om ledelsesrådgivning? Så kontakt os i dag for at høre om dine mulighed. Du er også altid velkommen på vores kontor i hjertet af Næstved, hvor vi altid har kaffe på kanden.

Vi hjælper også virksomheder med ledersparring.

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk