Ledersparring

Har du behov for ledersparring fra anerkendte sparringspartnere med relevant baggrund? Måske har du brug for nye øjne på opgaven, nye indspark til ledelsesstil eller noget helt tredje. Der kan være mange grunde til, hvorfor man ønsker sparring. Faktum er at Virkdoktors professionelle rådgivere, kan sparre med dig indenfor stort set alle aspekter af at være leder. Vi har nemlig været der før!

Hos Virkdoktor kan vi tilbyde dig enkelte sessioner og længere forløb med sparring. Der er god læring at hente begge steder, og forløbet tilpasses altid dine behov og nuværende niveau. Vores fineste opgave er at tilbyde og gennemføre lige nøjagtigt den sparring, du har behov for, for at kunne gennemføre dit arbejde på højst mulige niveau.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
business academi
dansk tang
ledersparring

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Ønsker du ledersparring?

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring din muligheder for ledersparring hos Virkdoktor, hører vi meget gerne fra dig. Du skal være velkommen til at kontakte os igennem vores kontaktformular lige under dette afsnit. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen på vores kontor, hvor vi altid har en god kop kaffe klar.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at udvikle dig som leder. Hvad end du kun ønsker en enkelt session eller et længere forløb, er vi sikker på, at vi nok skal få dig hen, hvor du gerne vil være som leder.

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk