Lederudvikling

Mangler lederne i din virksomhed et udgangspunkt for samarbejde, et standpunkt eller vigtigst af en mere effektiv måde at kommunikere på? Med lederudvikling hos Virkdoktor giver vi ledere alle de værktøjer, som skal til for at blive en god leder. Vores eksperter har den fornødne erfaring, det kræver at uddanne ledere på højt niveau. Stop med at brug penge på lederudvikling, der ikke virker. En blanding af cases fra virkeligheden og teori skal hjælpe jer på rette vej.

Hos Virkdoktor skræddersyer vi altid undervisningen til jeres ledergruppe. Der bliver taget højde for nuværende niveau samt ønskede niveau og kompetencer. På den måde sikrer I jer, at der ikke bliver brugt tid og penge på unødvendig undervisning. Lad os få en snak, så vi kan få talt nærmere om de ting, Virkdoktor kan tilbyde jeres ledere.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
business academi
dansk tang
lederudvikling

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Ønskes der lederudvikling?

Såfremt du/I er parat til at tage det næste skridt på vejen til at blive en bedre organisation/virksomhed bestående af bedre ledelse, ser vi frem til at høre fra jer. Ledelse er ikke noget at spøge med, og dårlig ledelse kan være grunden til en virksomheds fald. Derfor tager vi også underviklingen af jeres ledere seriøst, og vi er sikre på, at de vil udvikle sig ekstremt meget med et forløb hos Virkdoktor.

Benyt dig af vores kontaktformular nedenfor, eller giv os et kald. Desuden er der altid kaffe på kanden, giv blot besked inden ankomst.

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk