Salgsrådgivning

Har du problemer med at få skubbet salget rigtigt i gang, planer om at ekspandere til nye markeder eller brug for en helt ny salgsstrategi? Salget er en nødvendighed i alle virksomheder. Er der intet salg, er der ingen virksomhed. Derfor er det vigtigt hele tiden at have fokus på salget og dets udvikling.

Vi mange års erfaring med både salg til virksomheder og forbrugere, og vi har beskæftiget os med salg i mange brancher – blandt andet salg af kontorartikler, værktøj, it-løsninger, fødevarer med mere. Det har givet os en stor ballast og viden omkring, hvad der virker i forskellige typer organisationer.

Salgsrådgivning sker med fokus på din virksomheds unikke behov. Vi har ingen faste løsninger men tilpasser dem til din virksomhed, så I får mest mulig værdi ud af et samarbejde med os.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
business academi
dansk tang
energispecialisten

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Salg med fokus på værdi

Sælgere har ofte ry for at være irriterende og anmassende. Sådan skal det ikke være. Hos Virkdoktor ser vi på salget som at skabe værdi. Dine løsninger eller produkter dækker et behov hos kunderne og giver en værdi. Den værdi skal formidles via salget.

Vi opstiller nogle mål for salget og identificerer kundetyper, samt hvilke salgskanaler der skal tages i brug for at nå målene. Har du en salgsstrategi analyserer vi den og kommer med eventuelle tilrettelser – har du ikke, hjælper vi med at få lavet én.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er også altid velkommen på vores kontor i Næstved – vi har altid kaffe på kanden.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk