Virkdoktor lancerer Business Academi

28/1 2020

Hvad er Business Academi?

Det er med stor stolthed, at vi som en del af Virkdoktor ApS nu kan lancere Business Academi. Business Academi er et akademi, hvor studerende kan kan få et udfordrende internship. Typisk vil forløbet være en integreret del af deres uddannelse, men vi er også åbne for at modtage interns, der gerne vil udfordre sig selv og kick-starte karrieren. De vil fleste interns vi komme fra AP og Bachelor uddannelser, hvor praktik er en del af uddannelsen. Typisk vil denne periode være på mellem 10-24 måneder.

I Business Academi får de studerende lov at prøve kræfter med rigtige kunder. Business Academi løser nemlig både større og mindre opgaver inden for marketing, web, økonomi og salg. Virksomhederne får en god pris, og tilmed doneres 15% af indtjeningen til et velgørende formål. Hvis en virksomhed booker Business Academi til at løse en opgave, får virksomheden selv mulighed for at bestemme, hvilket velgørende formål der skal støttes.

Tilknyttet Business Academi er en række professorer inden for blandt andet Jura, Ledelse, Board Management, Marketing og SoMe. Interns i Business Academi har mulighed for at trække på professorerne, ligesom der en formiddag om ugen vil være et oplæg fra en professor.

Målet med Business Academi er at give de studerende en god start på erhvervslivet med et udfordrende og spændende internship, hvor der er fart på.

Business Academis logo

Logoet for Business Academi skal symbolisere, hvad akademiet står for. Symbolet er en ørn, der ser alting oppefra. Det er blandt andet en af de kompetencer, som vi gerne vil give de studerende med, når de er færdige på akademiet.

Business Academi

Vil du vide mere om Business Academi, eller har du en opgave, vi skal løse? Så læs mere på hjemmesiden businessacademi.org eller kontakt Tom via kontaktinformationerne nedenfor.


Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk