Virksomhedsrådgivning

Vi tilbyder virksomhedsrådgivning til mindre og mellemstore virksomheder med fokus på dine behov. Vores styrker ligger i rådgivning inden for forretningsudvikling, salg, strategi, bestyrelsearbejde/advisory board, virksomhedsopkøb og ledelse.

Vi har i vores kundeportefølje virksomheder i mange forskellige brancher, og vi har derfor en bred viden og ikke mindst erfaring at trække på. Vi står også klar til at hjælpe dig.

Har du brug for at tage din virksomhed til næste niveau, og er villig til at gøre, hvad det kræver? Så kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Et udsnit af vores kunder

hallgren byg
business academi
dansk tang
energispecialisten

“Jeg kan varmt anbefale virksomhedsrådgivning hos Virkdoktor. Virkdoktor arbejder professionelt, og de mange års erfaring og den store viden kan tydeligt mærkes.”

Mohamed Benali

Partner & Vice President, Nordic Moors

“Jeg bruger Virkdoktor som rådgiver for at få friske øjne på min virksomhed. Jeg bliver udfordret, og det hjælper til at min virksomhed er på vej i den rigtige retning”

– Lars Hallgren

Partner, Hallgren Byg

Få en udfordrende samarbejdspartner

Med mange års baggrund i erhvervslivet og virksomhedsledelse får du i Virkdoktor en kvalificeret sparringspartner. Med vores viden og erfaring identificerer vi, hvad der er brug for i din virksomhed, uanset om skuden skal vendes eller om væksten skal fortsætte. Vi arbejder enten ud fra en eksisterende målsætning eller hjælper med at få sat nogle nye mål.

Et samarbejde består typisk af jævnlig kontakt og møder, hvor vi løbende følger op på, hvordan det går i virksomheden og kommer med vores inputs i henhold til strategien. Vi udfordrer dig, så din virksomhed kan vokse og forbedre resultatet. Vi hjælper med at holde fokus på det, der er det vigtige.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage en snak om dine muligheder!

Tom Jonsen

Direktør

+45 7190 7153

tom@virkdoktor.dk